Help anderstaligen hun Nederlands te oefenen

Dat je je nieuwe klanten of patiŽnten in het Nederlands verwelkomt, spreekt voor zich. Maar wat doe je als een anderstalige wel Nederlands wil praten, maar moeilijk uit zijn woorden raakt? Meteen overschakelen op een vreemde taal? Welnee, help hem of haar liever om het juiste Nederlandse woord te vinden. Zelfs al vraagt dat wat geduld. Zo krijgen anderstaligen de kans om onze taal te oefenen.

Aarzel niet om deel te nemen, want deze actie heeft tal van voordelen voor jou.

Nieuwe handelaars kunnen altijd aansluiten bij deze actie. Ook als je een vrij beroep uitoefent, ben je welkom. Klik hier om je gratis in te schrijven. Je ontvangt dan binnen de twee weken een pakket met promotiemateriaal ('tips', sticker ...) bij je thuis. De 10 tips helpen je om makkelijker in het Nederlands te praten met je anderstalige klanten, patiŽnten, kennissen ... Je naam wordt ook meteen toegevoegd aan de lijst van 'oefenadressen' op deze site (enkel van toepassing in Vlaams-Brabant).

De sticker kleef je best op de deur of etalage, zodat je klanten of patiŽnten direct kunnen zien dat je aan de actie deelneemt.

Doe je al mee aan de actie en wil je bijkomend materiaal, klik dan hier.