Voordelen voor jou

 1. taal als meerwaarde
  Heel wat anderstaligen willen graag Nederlands leren en hebben daar zelfs dure cursussen voor over. Welnu, bij jou krijgen ze elke dag een gratis taalbad. Als ze weten dat ze bij jou iets kunnen bijleren, komen ze dubbel zo graag langs.

 2. sterkere binding
  Je weet het uit ervaring: praten en luisteren zijn de belangrijkste instrumenten om klanten of patiŽnten te binden. Het geduld dat je opbrengt met klanten of patiŽnten die Nederlands leren, wordt dus zeker beloond. Bovendien ontvang je van ons een handig kaartje met 10 gouden tips om de anderstalige zo goed mogelijk te helpen.

 3. stimulans voor de lokale handel
  Nieuwkomers die de kans krijgen om snel en vlot Nederlands te leren, voelen zich sneller thuis in onze streek. Ze zijn minder geneigd om naar Brussel te rijden; ze verkiezen de nabijheid en gezelligheid van lokale handelszaken of praktijken.

 4. positief imago
  Je winkel, praktijk, vereniging ... krijgt door deze actie een sympathiek en positief imago.

 5. betere communicatie en integratie
  Als meer mensen Nederlands spreken, dan zijn er minder communicatieproblemen en de sfeer wordt er beter op. Niet alleen bij jou, maar in heel onze streek. Kortom: je helpt mee om de integratie van anderstaligen in onze streek te bevorderen.